FAQ

Categorie: WP Fusion

Dat is inderdaad een ander proces. Bij Learndash bouw je IN de plugin en dus niet zoals bij WP Fusion in pagina’s. 

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0
Categorieën: DIVI, SSL Certificaat

Ja, je kunt really simple SSL er sowieso afhalen en dan zou ik kiezen voor met behoud van https. Je hebt dan de optie om dit vanuit WordPress zelf te doen alsnog niet nodig (maar die functie is vooral ook interessant voor nieuwe installaties). Maar als je https behoud zonder really simple SSL te bewaren heb je ook weer een plugin minder.

In sommige gevallen gaat het activeren van het SSL certificaat via de WordPress eigen functie niet goed, in dat geval helpt het om alsnog ook het de Really Simple SSL plugin te installeren.

Hier vind je meer informatie over het SSL certificaat

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0
Categorie: WP Fusion

Het is alleen nodig om dat verder in te richten als de mails niet gestuurd worden. Als jij de mails gewoon ontvangt hoef je hier verder niets mee te doen.

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0
Categorieën: DIVI, Teksten

Via het tabblad “tekst” kan je zien of er codes toegevoegd zijn. Ook als je zelf al opmaak hebt toegevoegd dan zie je dat hier.

Om zeker te zijn dat je alle “gekke” dingen verwijderd klik je in het tabblad “visueel” op knop “clear formatting”. Alle opmaak wordt hiermee verwijderd.

In eenzelfde tekstmodule kan je zowel kopjes als paragrafen gebruiken. Zelf zet ik koppen en paragrafen altijd in aparte tekstmodules.

Hier vind je meer informatie over het gebruik van teksten

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0

Je klant kan het beste even met zijn/haar boekhouden overleggen hoe ze dit het liefste zien.
Maar aan de nummering van de facturen van de PDF invoices module kan je bv voorvoegsels toevoegen.
Of je kunt er bv ook voor kiezen om deze facturen bij 101 of 1001 te laten starten (om te voorkomen dat er dubbele factuurnummers in de boekhouding komen).

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0

Als je automatisering inactief is en daarna weer actief wordt gemaakt voert hij niet met terugwerkende kracht acties uit.

Als de starttrigger een inschrijving op een lijst was (dat zou ik eigenlijk niet adviseren, maar) als je mensen op de lijst hebt gezet (die normaal deze automatisering zou triggeren, dan start de automatisering niet alsnog als je de automatisering activeert.

Het is dus slim om automatiseringen te deactiveren als je in het account wilt opschonen oid.

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0
Categorie: Learndash

Ik heb er nog geen ervaring mee, maar je zou eens kunnen kijken naar deze learndash addon, die doet (denk ik) wat jij zoekt:
https://www.learndash.com/add-on/learndash-notes/

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0
Categorie: Learndash

Dit leer je in ‘trouble shooting’ van volgende week, want hiervoor moet je aan de slag met ‘loco translate’. De ‘strings’ die deze Engelse tekst laten zien zijn nog niet vertaald in de core bestanden.

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0

Dit is standaard voor elk emailprogramma omdat je in principe hun servers gebruikt voor het versturen van je mail. In de aanhef staat dus jouw mailadres via …

Dit KAN je wel aanpassen…

Dat is wel echt alweer next level technisch..
Ik ga je dit later in het jaar laten zien, maar ALS je daar nu al mee aan de slag wilt zou je
deze instructies van Mailblue:

of deze instructies van ActiveCampaign kunnen volgen:

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0
Categorie: Learndash

Dit zijn vaak foutmeldingen die je kan verhelpen door opnieuw in te loggen en als dat niet werkt de cache van de website te legen en de browsergeschiedenis te wissen.

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0