Categorieën: DIVI, WordPress

Soms werkt het even niet zoals het moet werken.

Voordat je met het toevoegen en aanpassen van mappen aan de slag gaat, zou ik persoonlijk even kijken of je het op een andere manier kunt doen.

Kijk bv even naar de plugin duplicator.
Hier vind je een behoorlijk goede uitleg over hoe dat te doen: https://www.cursuswp.com/duplicator-wordpress-plugin…/ Nu loop je al vast op het stukje exporteren van de website dus je zou vast even kunnen testen of je met duplicator WEL een backup pakket kunt maken.
Daarna moet je op het nieuwe hostingpakket eerst een database aanmaken en vervolgens via een FTP verbinding de backup die je vanuit duplicator hebt gedownload op de nieuwe hostingomgeving gaan plaatsen.
De database maak je bij je hostingpartij (evt even zoeken via Google hoe dat specifiek werkt voor jouw hostingpartij) en de FTP gegevens vind je ook in je hostingomgeving > en om de verbinding te kunnen maken maak je gebruik van het programma filezilla (dat je op je computer moet installeren).
Mocht het via Duplicator ook niet lukken zou ik de melding ook even voorleggen aan de hostingpartij, wellicht dat zij je hier ook makkelijk mee kunnen helpen voordat je hier zelf mee gaat stoeien.

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0