Selecteer een pagina
Categorie├źn: DIVI, Hosting & Domeinnaam, WordPress

Als je alles wat er eerder in een WordPress intallatie wilt verwijderen, zodat je met een schone lei opnieuw kunt beginnen, kan je hiervoor (bijvoorbeeld) gebruik maken van de plugin Advanced WordPress reset van Jounes JR.

Nadat je deze plugin hebt geactiveerd ga je naar > Gereedschap > Advanced WordPress Reset > en type je in het veld onder ‘reset database’ reset en klik je op de blauwe knop.

Hierna wordt alle content verwijderd, alle plugins worden gedeactiveerd (en kan je dus verwijderen als je ze niet meer gebruikt).

Let op er is geen weg terug. Maak dus altijd eerst een backup voordat je dit doet!

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0